maettich / miercuri 18.02.
1500H > nu-i de gluma,
oameni buni! chiar si mie mi se face o ţâră frica scriind astea, eu care de obicei fac haz de necaz despre implozia economico-financiara de la toate nivelurile, incercand sa-i identific sec si sa-i demistific cauzele…
vestea proasta: se pare ca toata sandramaua sistemului financiar o ia la vale!

pe telepolis-ul meu favorit – si nu numai -, specialistii in analizarea tzepei financiar si economice pe care SUA i-o trage la intreg globul, vin cu noutati sumbre, daca nu chiar sumbre de tot. in 2 cuvinte, hai 3, max. 5, prognoza meteo-monetara suna cam asa:

FED e in prag de faliment. (na, ca-s 6)

punct si de la capat. adica urmeaza sa se puna punct unui ciclu economic, istoric, sistemic si o vor lua si o vom lua cu totii(?) de la capat, daca scenariul hipercomplex dar totusi logic se adevereste. atunci hiperinflatia ii pandeste si dolarul li se prabuseste, iar SUA si toti cei cu datorii in valuta americana se vor scapa de trilioanele lor de datorii fara sa fi dat in schimb nimic – de ex. la chinezi. si cei cu economii scapa, logic, si ei de economiile banesti in USD!
si cu asta basta.

Empty pockets

se zvoneste deja discret de infiintarea post-crah a unei monede unice la scara mai mare – poate chiar mondiala, adeverindu-se astfel scenariul unei unificari politice, planuite si orchestrate a globului, in mai multe etape, inceputa cu cateva decenii in urma… ceea ce poate fi si ok, daca-i musai. dar pretul platit va fi cam foarte mare.

pana la unificarea omenirii supt sceptrul si in contul bancherilor va doresc hibernare usoara! …si inscrieti-va in sistemul de troc sighisorean, la care se laboreaza deja in subteranul civil(izat) al orasului nostru!
barter

hai la troc ca economia face …trosc!

Advertisements